Η Ακαδημια
CAFFÉ BRISTOT
CAFFÉ BRISTOT

Η Ακαδημια

Η ίδια συνταγή μπορεί να εκτελεστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένας καλός μάγειρας θα την εκτελέσει με μεγάλη επιτυχία, ενώ ένας άπειρος μάγειρας δεν έχει τις ίδιες πιθανότητες να τα καταφέρει εξίσου καλά.
Ο τέλειος Espresso είναι σαν μια καλοδουλεμένη συνταγή. Ο καθένας μπορεί να φτιάξει έναν καφέ. Δεν μπορεί όμως ο καθένας να φτιάξει έναν εξαιρετικό καφέ, όπως ξέρει να το κάνει ένας επαγγελματίας.
Ο δικός μας στόχος είναι να διασφαλίσουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα σε κάθε καφέ. Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε την Ακαδημία, ένα κέντρο εκπαίδευσης, για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.
Τα μαθήματα προσφέρονται για διαφορετικά επίπεδα και εστιάζουν στη δημιουργία εξαιρετικής ποιότητας espresso, cappuccino και άλλων ροφημάτων, προσφέροντας εις βάθος πληροφορίες για τον εξοπλισμό και τις διάφορες τεχνικές. Τα μαθήματα στοχεύουν στην ενίσχυση της δημιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, αναδεικνύοντας τους «καλλιτέχνες» του είδους, ενώ παράλληλα και συμπεριλαμβάνουντεχνικές επικοινωνίας που θα κάνουν τον πελάτη να νιώσει απολύτως άνετα στο μπαρ ή το καφέ. Στην Ακαδημία Bristot, εργαζόμενοι και ιδιοκτήτες μαθαίνουν επίσης πώς μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη και την παραγωγικότητα της επιχείρησης.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΗΘΙΚΗΣ

Ο Κώδικας Επιχειρηματικής Ηθικής μας αποτελεί επίσημο έγγραφο της procaffé και περιλαμβάνει τις γενικές αρχές και κανόνες που διέπουν τις σχέσεις με τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ιταλική έκδοση του Κώδικα Ηθικής. Η αγγλική έκδοση θα είναι σύντομα διαθέσιμη.


Γενικό Τμήμα
Κώδικας Ηθικής
Ειδικό Τμήμα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με UNI EN ISO 9001, HACCP και είναι κατάλληλα για κατανάλωση Κόσερ.

Χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, τεχνολογία αιχμής, συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, καινομία και τακτικούς ελέγχους της παραγωγής και της διαδικασίας καβουρδίσματος.

Επίσημο site Procaffé S.p.A - © Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος - P.IVA 00937660256

This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more. Cookie Policy . Close